Duidelijke aanwijzingen. Objectief advies. Essentiële antwoorden.

VectorVest 7 analyseert, sorteert en rangschikt meer dan 20.000 aandelen door gebruik te maken van 41 parameters. Wij geven, elke dag opnieuw, voor ieder aandeel een aanbeveling: Kopen, Verkopen of Bijhouden. Maar nog belangrijker: VectorVest geeft u betrouwbare Market Timing Updates zodat u de juiste in- en uitstapmomenten kan bepalen.

VectorVest is beschikbaar in 3 formaten:

End of Day
data beschikbaar na het sluiten van de markt
IntraDay*
data beschikbaar met 15 minuten vertraging
RealTime*
data beschikbaar in real time, seconde per seconde
*enkel beschikbaar voor de databases USA en Canada.
Markt Timing Indicatoren

VectorVest is uniek omdat het abonnees voorziet in duidelijke, ondubbelzinnige market timing signalen. Dankzij de grafieken, dagelijkse en wekelijkse updates biedt VectorVest u in- en uitstapmomenten, niet alleen voor traders maar voor alle soorten beleggersstijlen. Het allerbelangrijkste is dat uw kapitaal veilig stelt en u tijdig uitstapt wanneer de markten correcties ondergaan, zodat u optimaal gebruik kan maken wanneer de markten terug aan een opwaartse trend beginnen.

Market Timing
Homepage
De Markt In Een Oogopslag

De VectorVest 7 Homepagina houdt u up-to-date te midden van snel veranderende marktomstandigheden en de impact die deze hebben op uw aandelen. Beheer uw portefeuille, gebruik de market timing signalen en beschik gedurig over alle tools (nieuws, grafieken, …) wanneer u ze nodig heeft.

Homepage
Analyses Van Aandelen Over Gans De Wereld

De VectorVest viewers bieden u een analyse aan over 20.000 aandelen, alsook over honderden Industriegroepen en Sectoren. Met enkele muisklikken kan u deze allemaal sorteren op Waardering, Veiligheid, Timing en zoveel andere belangrijke indicatoren.

Viewers
Aangeboden in 7 Verschillende Markten
 • Europe

  Meer dan 2.200 aandelen
  161 Industriegroepen
  39 Sectoren

 • United States

  Meer dan 7.900 aandelen
  226 Industriegroepen
  41 Sectoren

 • United Kingdom

  Meer dan 2.200 aandelen
  160 Industriegroepen
  39 Sectoren

 • Canada

  Meer dan 3.400 aandelen
  127 Industriegroepen
  40 Sectoren

 • Australia

  Meer dan 1.700 aandelen
  28 Industriegroepen
  12 Sectoren

 • Singapore

  Meer dan 750 aandelen
  28 Industriegroepen
  12 Sectoren

 • Hong Kong

  Meer dan 1.600 aandelen
  28 Industriegroepen
  12 Sectoren

Graphs
Gedetailleerde en Uitgebreide Grafieken

VectorVest 7 biedt u krachtige grafieken en tools in makkelijk te gebruiken formats. De grafieken kunnen worden geopend vanuit ieder onderdeel van het programma en de gemakkelijke interface biedt u alle soorten van tijdspannes. Voeg met 1 muisklik allerlei informatie toe op uw grafiek, zowel fundamentele indicatoren als technische analyse.

Graphs
Test Volledig Risicoloos VectorVest uit. 30 dagen voor slechs €9.95.

30 dagen zonder bijkomende verplichtingen.
Ontdek op uw eigen tempo gedurende 30 dagen de unieke, geautomatiseerde en volledig onafhankelijke tool uit. Test het pakket volledig uit of ontdek hoe je in slechts 10 minuten per dag betere trades afsluit. De prijzen na het proefabonnement zijn als volgt: €59 per maand of €645 per jaar.
downloadStart Trial

VectorVest Products
Extra formaten Beschikbaar Voor De Databases USA En Canada
IntraDay*

Betere deal

€9.95

Risicoloos Proefabonnement gedurende 30 dagen
Prijzen na het proefabonnement:
€89/Month or €895/Year

 • Market Timing Signalen en koersen met 15 minuten vertraging
 • Toegang tot VectorVest Mobile

downloadSTART PROEFPERIODE

RealTime*

Beste deal!

€9.95

Risicoloos Proefabonnement gedurende 30 dagen
Prijzen na het proefabonnement:
€129**/Month or €1,295**/Year

 • Real Time Market Timing Signalen en live koersen
 • GRATIS ProTrader, Autotimer & Watchdog!
 • Toegang tot VectorVest Mobile

downloadSTART PROEFPERIODE

*Enkel beschikbaar voor 2 databases: USA en Canada
**Plus een exchange fee
Unisearch

Onze eigen neutrale zoekmachine werd nóg beter. Unisearch laat u toe om bepaalde zoekopdrachten los te laten op aandelen, industriegroepen en sectoren. De tijdsperiode bepaalt u zelf: minuten, dagen of weken. Maak uw eigen search aan en ontdek de aandelen die voldoen aan de voorwaarden die U belangrijk vindt. Of maak met 1 muisklik gebruik van onze ruim 250 voorgeprogrammeerde zoekopdrachten.

Portefeuilles

Volg uw eigen portefeuilles op die u heeft aangemaakt. U kan een portefeuille manueel opbouwen of automatisch laten samenstellen met aandelen die voortkomen uit de zoekopdrachten die u hebt aangemaakt. De Portfolio Manager geeft u alle tools die u nodig heeft om de prestatie van uw portefeuille te analyseren. Stel zelf allerlei regels in en u wordt automatisch op de hoogte gebracht als u een transactie moet uitvoeren, bv. als een aandeel door zijn stop loss is gegaan.

Views

De VectorVest Views is een dagelijkse online nieuwsbrief die u op de hoogte houdt van het reilen en zeilen van de aandelenmarkten. Lees iedere ochtend onze commentaar op de markten, de richting van de markt en de strategieën die in deze marktomstandigheden het best presteren. Tevens heeft u de toegang tot ruim 16 jaar aan historische data.