RealTime Derby - VectorVest
Breng Real Time Traden Naar een Totaal Nieuw Niveau

Beeld u in … Wat als de best presterende VectorVest strategieën van vandaag automatisch op uw scherm verschijnen. en u de resultaten kan bekijken in een duidelijk beknopte formaat met real-time koersen? Of klik op de best presterende strategie om aandelen te shorten? Bekijk de grafieken met alle resultaten. Vanaf nu is dit mogelijk, dankzij de innovatieve automatisering die vandaag beschikbaar is in de VectorVest ‘s RealTime Derby. Laat de RealTime Derby Al het harde werk voor u doen!

Test vandaag nog de RealTime Derby uit en bel nu!
0800 022 9159
Maak gebruik van de kracht van de Computer

De RealTime Derby bestudeert voortdurend de 100 Long strategieën alsook de 30 short strategieën sinds het sluiten van de vorige handelsdag (of sinds het openen van de markten vandaag). Vanaf dit moment opent de Derby een portefeuille met daarin de Top 10 aandelen uit iedere strategie. Vervolgens worden deze strategieën opgevolgd en voortdurend gerangschikt op basis van de Real Time prestaties sinds de openingsbel tot de slotbel. Dit alles is ongelofelijk makkelijk te gebruiken. De RealTime Derby bezorgt u de informatie die U nodig heeft op een Manier die U het Wenst!

VectorVest Derby
VectorVest Derby
Grafieken Ontworpen zodat U er Makkelijk aan Kan Verdienen!

Dankzij al z’n mogelijkheden en de eenvoudige intuïtieve format krijgt u in 1 oogopslag een overzicht van de aandelen waarmee u moet traden. Meerdere weergaven laten u het belangrijkste zien uit het Derby Overzicht, alle zoekopdrachten of enkel de Bullish of Bearish zoekdrachten. Ontdek meteen welke Portfolio’s uitbreken in onze VectorVest 7 Derby.

VectorVest Derby
Home
×
Menu